"LOVE YOUR SUMMER SELFIE"

#teotravelleto2018


 
- За да бидете дел од наградната игра потребно е, се разбира, прво да сте корисник на некој од нашите летни аранжмани. Се што треба да направите е да го објавите вашето најубаво летно селфи направено во текот на користењето на аранжманот на социјалната мрежа Facebook, да ја напишете дестинацијата на која сте ја направиле фотографијата и да додадете #teotravelleto2018. Внимавајте: вашето летно селфи мора да е објавено јавно (проверете ги подесувањата за приватност за таа објава), за да може да се најде во резултатите при пребарување #teotravelleto2018

 
- За да гласате за нечија фотографија, вашите пријатели да гласаат за вашата фотографија или едноставно да ги погледнете сите објавени фотографии, напишете во полето за пребарување на Facebook #teotravelleto2018, во резултати изберете фотографии и ќе додјете до сите фотографии кои учествуваат во наградната игра

 
- Објавувањето на фотографиите започнува на 27.05.2018, а завршува на 01.10.2018. Поради поголеми можности за рамноправност во наградната игра, за објавените фотографиите ќе се гласа до 01.11.2018 во 12:00 часот, кога и ќе бидат објавени трите победнички фотографии
- Победник во наградната игра е лицето чие летно селфи ќе добие најголем број на допаѓања (лајкови)

 
- Лицето кое го објавило своето победничко селфи, односно селфито со најголем борј на допаѓања, добива привилегија бесплатно да патува на сите едноденвни патувања организирани од нашата агенција, во рок од една година од прогласувањето на победниците + вредносен ваучер во износ од 5.000 денари кој може да се искористи за било кој аранжман во наша организација. 

 
- Лицата чии објавени селфи фотографии ќе се најдат второ и трето место по бројот на допаѓања, добиваат привилегија да патуваат на сите едноденвни патувања организирани од нашата агенција, во рок од една година од прогласувањето на победниците. 


- Со објавувањето на фотографиите со #teotraveleto2018, се согласувате вашите фотографии, непроменети, да бидат искористени од страна на т.а. Тео Травел во рекламни и информативни цели во текот на трањето на наградната игра.


Ви посакуваме убаво лето, многу забава и незаборавни спомени