Т.А. ТЕО-ТРАВЕЛ од Битола поседува лиценца "А", што значи независен превоз и организациија на туристички аранжмани во земјата и странство, како и потполно осигурување на аранжманите и патниците. Иако постоиме не порано од 1999. година, мошне сме искусни во скоро секој вид активност на патничка агенција. Високообразувани професионалци ќе Ве опслужат во нашата деловница во Битола, на неколку јазика, во дејностите што се предмет на нашето постоење и работа: 

 • Авиобилети до сите одредишта во светот
 • Визи за посета за прекуморски и други земји
 • Туристички аранжмани за земјата и надвор од неа, индивидуални и групни, до билокое одредиште по Ваш избор
 • Школски екскурзии
 • Автобуски превози, линиски и чартер
 • Резевации за хотели и приватно сместување
 • Рент-а-кар услуги
 • Такси-превози до/од најблиските аеродроми
 • Изнајмување на возила - автобуси и минибуси (располагаме со сопствени патнички возила, удобни, опремени со клима-уреди, тоалети, фрижидери, кафемати, DVD, CD и TV уреди)
 • Патнички осигурувања, индивидуални и групни
 • Средношколско образование во САД

Т.А. ТЕО-ТРАВЕЛ е активен член на Асоцијацијата на туристичките агенции на Македонија (АТАМ).

 

ПАТУВАЊЕТО Е КВАЛИТЕТ НА ЖИВОТОТ.

ПАТУВАЈТЕ СО НАС.

ИСКУСЕТЕ ГИ СВОИТЕ НАЈУБАВИ МОМЕНТИ!