СПИЛЕ - АЛБАНИЈА

Објект сместен на само 20 метри од прекрасната широка песочна плажа во Спиле, на 10 метри од појасот на густа борова шума. Вилата располага со студија за 2, 3 и 4 лица, кои имаат комплетно опремена кујна, тоалет, балкони, ТВ, Wi-Fi и клима уред (користењето е вклучено во цената). Во близина на вилата се наоѓаат многу ресторани, мини-маркети, а во склоп на објектот е и најстарата и најпознатата продавница за свежа риба во тој регион.

 

ЦЕНИТЕ ВО ТАБЕЛАТА СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ СО ПРЕВОЗ...

ТЕРМИН :

1/2 стд

1/3 стд

1/4 стд

05.06-10.06

49 €

54 €

59 €

10.06-15.06

59 €

64 €

69 €

15.06-20.06

69 €

74 €

79 €

20.06-25.06

79 €

84 €

89 €

25.06-30.06

89 €

94 €

99 €

30.06-05.07

99 €

104 €

109 €

05.07-10.07

99 €

104 €

109 €

10.07-15.07

99 €

104 €

109 €

15.07-20.07

99 €

104 €

109 €

20.07-25.07

99 €

104 €

109 €

25.07-30.07

99 €

104 €

109 €

30.07-04.08

99 €

104 €

109 €

04.08-09.08

99 €

104 €

109 €

09.08-14.08

99 €

104 €

109 €

14.08-19.08

99 €

104 €

109 €

19.08-24.08

99 €

104 €

109 €

24.08-29.08

89 €

94 €

99 €

29.08-03.09

79 €

84 €

89 €

03.09-08.09

69 €

74 €

79 €

08.09-13.09

59 €

64 €

69 €

Цени:

 • Се дадени по лице за минимум две платежни лица, за 5 ноќевања/ 6 дена, со вклучен автобуски превоз, по курс од 1€ = 61.8 ден 
 • За аранжман со сопствен превоз се одобрува 12€ од вкупната цена по лице. 

 

Сместување: 

 • Трето и четврто лице како и деца 2-12 год. имаат бесплатно сместување, плаќаат само превоз 12€
 • Во студијата можат да се сместат онолку лица колку што има кревети

 

Попусти:

 • 7% за уплата на два или повеќе поврзани термини 
 • 20% за целосна уплата во ЈАНУАРИ
 • 15% за целосна уплата во ФЕВРУАРИ
 • 10% за целосна уплата во МАРТ
 • 5% за целосна уплата воАПРИЛ

Горенаведените попусти не можат да се комбинираат

 

Превоз:

 • Поаѓање од Битола на термините според табелата во 06:00 часот, враќање во 14:00 часот 
 • Превозот ги слегува патниците на најблиската локација до сместувањето каде може да минува автобус
 • Цена за само автобуски превоз на наведените термини изнесува 12€ по лице
 • 5€ доплата за пакет аранжман по лице од Кичево и Прилеп

 

Напомена:

 • За резервација со попуст, потребна е аконтација од 30% од вкупниот износ на аранжманот, додека останатите 70% од износот треба да се доплатат додека трае месечниот попуст
 • При промена на име и презиме, број на патници или термини, попустите дадени во дадениот месец нема да важат, односно ќе важат цените во периодот кога ќе се изврши промената
 • Задолжително е здравствено и патничко осигурување
 • Патниците се одговорни за важноста на нивните патни исправи.
 • Агенцијата не е одговорна за интензитетот и квалитетот на интернет врската во сместувачките капацитети во текот на престојот на гостите, како и за периодите со топла и ладна вода.

 

Куќен ред:

 • Студијата/апартманите се напуштаат во 08:00 часот, во студијата се влегува после 13:00 часот
 • Гостите се сместуваат во претходно подготвени и уредени соби, со обврска сами да се грижат за редот и хигиената на истите во текот на престојот. По завршувањето на престојот гостите се обрзани да ги остават студијата/апартманите во пристојно чиста состојба.
 • При употреба на клима уредот се молат гостите да ги затвораат вратите и прозорците. При напуштањето на студијата/апартманите се молат гостите да го исклучуваат клима уредот. Во спротивно, сопствниците на сместувачките капацитети имаат право да го забранат користењето на услугата.
 • Гостите се должни да ги остават апартманите и студијата во иста состојба како што ги затекнале. Опремата во студијата/апартманите и на терасите да биде неоштетена. Инвентарот мора да биде на број.
 • Во случај на направена штета или губење на клучеви, гостите се должни да ја надокнадат штетата и да платат кај сопствениците на сместувачките капацитети пред заминување.
 • Во случај на забелешки во врска со сместувањето или евентуални проблеми настанати во текот на престојот, гостите се должни да ја пријават забелешката или проблемот кај сопствениците на сместувачките капацитети и претставниците на агенцијата во текот на нивниот престој. Агенцијата не сноси одговорност за забелешки и проблеми пријавени после завршувањето на престојот на гостите.

 

ВЕРЗИЈА ЗА ПЕЧАТЕЊЕ