Состанок на групата во 04:45 часот пред спортската сала “Младост”. Поаѓање во 05:00 часот за Солун. Патувањето води преку г.п. Meџитлија, Воден, Јаница... пристигнување во центарот на Солун. 3 часа слободно време за индивидуални прошетки низ центарот на градот, шопинг, посета на знаменитости: плоштадот Аристотелис, црквата Св. Димитрија, Белата Кула или крстарење по крајбрежјето. Состанок на групата во договорено време и упатување кон најголемите трговски центри во Солун ( Cosmos, Ikea, Jumbo…). 3 часа слободно време за шопинг... Состанок на групата во попладневните часови и планирано поаѓање за Битола. Враќање во Битола во вечерните часови.

 

Цена на аранжамнот:  600,00 денари

 

Цената вклучува:

  • Автобуски превоз на горенаведената релација,
  • Посета на големите трговски центри,
  • Организација, водство и реализација на аранжманот.

 

Цената на аранжамнот не вклучува:

  • Индивидуални посети и разгледи
  • Патничкото осигурување.

 

Со оваа програма важат Општите услови на т.а. ТЕО ТРАВЕЛ и СКТМ