Голем избор на хотели за уживање за дочекот на Новата 2019 Година со 3*,4* и 5*

 

1 ден (недела – 30.12.2018): БИТОЛА – БАНСКО

Состанок на групата на паркингот пред спортската сала „Младост“ во Битола во 04:30 часот. Поаѓање за Бугарија во 05:00 часот. Ноќно и денско патување, со кратки попатни одмори и царински формалности. Патот води покрај Струмица, г.п. Ново Село... Пристигнување во Банско во пладневните часови. Сместување во хотелот избран од понудата... Ноќевање.

 

2 ден (понеделник – 31.12.2018): БАНСКО

Појадок. Слободно време за индивидуални активности, прошетки низ Банско. Користење на базените и СПА услугите на хотелот. Дочек на Новата Година со свечена вечера (доколку е дел од понудата на избраниот хотел). Ноќевање.

 

3/4 ден (вторник/среда – 01/02.01.2019): БАНСКО

Појадок. Слободно време за индивидуални активности, прошетки низ Банско. Користење на базените и СПА услугите на хотелот. Ноќевање.

 

5 ден (четврток – 03.01.2019): БАНСКО – БИТОЛА

Појадок. Одјавување од хотелот. Во претходно догворено време, во попладневните часови поаѓање за Македонија. Пристигнување во Битола во доцните ноќни часови.

 

Цена на аранжманот = превоз 30€ + цена на хотел и услуга по избор:

 • Ø Hotel Emerald Spa 4* = 297€ (4 ПП + свечена вечера)
 • Ø Hotel St. Ivan Rilski 4* = 378€ (4 НП + свечена вечера)
 • Ø Hotel St. George Ski & Spa 4* = 344€ (4ПП + свечена вечера)  
 • Ø Hotel Elegant Luks 4* = 298€ (4ПП)
 • Ø Hotel Sunrise 4* = 280€ (4ПП +свечена вечера)
 • Ø Hotel Perun Lodge 4* = 312€ (4ПП + свечена вечера)
 • Ø Hotel Perun Platinum 4* = 397€  (4ПП + свечена вечера)
 • Ø Hotel Mountain Paradise 4* = 247€ (4ПП + свечена вечера)
 • Ø Hotel Grand Royal 4* = 299€ (НП + свечена вечера) 
 • Ø Hotel Bansko Spa & Holidays 4* = 308€ (4ПП +свечена вечера)
 • Ø Hotel Greenwood 4* = 320€ (4ПП + свечена вечера)
 • Ø Hotel Murite 4* = 268€ (4ПП + свечена вечера)
 • Ø Hotel Regnum 5* = 462€ (4ПП + свечена вечера)

 

Цените се дадени по лице, за 4 ноќевања за двокреветна соба/студио

Во цената не е вклучена туристичка такса, 1€ по лице од ноќ

 

Напомена:

 Организаторот на патувањето го задржува правото за измена на редоследот на поедини содржини во програмата. Организаторот има право да го откаже аранжманот најкасно 5 дена до поаѓање.

 

Со оваа програма важат Општите услови на т.а. ТЕО ТРАВЕЛ и СКТМ